Financiƫle app

Coster Accountants heeft een hele handige App beschikbaar voor het inzien van uw administratie en het maken van facturen.

App Coster Financieel

Pagina is in onderhoud

Met de App Coster Financieel kunt u op mobiel of pc binnen 1 minuut o.a.:

  • verkoopfacturen maken en versturen (intypen of spreken)
  • facturen betalen
  • alle facturen bekijken
  • betaalhistorie inzien
  • aanmanen
  • klant en leverancier gegevens bekijken/bewerken
  • klantnotitie maken 

 

Klant ervaring opnemen (incl. video)

Maatwerk is mogelijk

 

Een complete App die u veel tijd bespaart en voor u op maat kan worden ingericht. De App geeft u inzicht in uw administratie en maakt facturaties en betalingen makkelijker.

De App geeft de openstaande posten weer. Vanuit hier kunt u kiezen welke facturen u wilt betalen en de betaling klaarzetten bij uw bank. 

Om u bonnen goed te verwerken in de administratie kunt u gebruik maken van de scan-optie. Hier kunt u uw bon inscannen om zichtbaar te maken voor de accountant voor de verwerking.

Ook uw btw-aangifte is handig te doen via de app. De openstaande aangifte is zichtbaar en kan vanuit de App betaald worden. 

U kunt uw facturen gemakkelijk en snel maken op de App. Wij zorgen ervoor dat uw format klaar staat en u deze alleen hoeft in te vullen, waarnaar hij automatisch als PDF wordt doorgestuurd naar de door u gekozen klant. 

Bent u benieuwd naar alle functies van de app?

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een gratis toegangscode.

 

Bekijk ons introductiefilmpje:

 

Voor het gebruik van de App volgen hieronder instructievideo's.

Neem contact op

Coster Accountants
Gein Noord 64
1391 HW  ABCOUDE

0294-750 600
info@costerabcoude.nl