AV Finance 24

Dé aanrader voor elk accountants- en administratiekantoor dat met AccountView werkt.

AV Finance 24

AV Finance 24 is een App die rechtstreeks verbinding maakt met je AccountView database. Met de App geef je de ondernemer direct toegang tot zijn administratie, wat aparte klantsoftware overbodig maakt. Dit biedt voordelen voor zowel jou als de klant. 

Maak je AccountView-configuratie compleet! AV Finance 24 is onmisbaar voor een efficiënte samenwerking tussen klant en accountant.

Klik hier voor meer over AV Finance 24.

 

Voordelen AV Finance 24 App

24/7 op elk device

Zonder tussenkomst van de accountant kan de ondernemer, op elk gewenst moment en via elk device, administratieve handelingen verrichten en data-overzichten opvragen uit zijn AccountView administratie.

Functionaliteiten

De App biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten, die aansluiten op de behoefte van de klant. Ondanks de vele mogelijkheden, is de App eenvoudig in gebruik. Daarnaast is bij gebruik geen boekhoudkunige kennis vereist.

Snelheid = tijdwinst

De app zorgt ervoor dat alle data op een natuurlijke wijze compleet wordt aangeleverd. Omdat essentiële administratieve acties eenvoudig en snel door de ondernemer kunnen worden uitgevoerd, terwijl jij als accountant uitsluitend in AccountView werkt, levert dit voor beiden tijdswinst op.

 

Krachtige kenmerken

  • Gebruiksvriendelijk
  • Tijdswinst
  • Uitzonderlijk compleet
  • Multiplatform
  • Direct inzetbaar en onderhoudsvrij
  • Waardevolle klantbinder
  • Geringe kosten met hoog rendement
  • Maakt klantsoftware overbodig
  • Schaalbaar in gebruik

 

Ontwikkeld voor en door accountants!

AV Finance 24 is, vanuit eigen ervaring en behoefte, ontwikkeld door Coster Accountants. De App is sinds voorjaar 2020 in gebruik en is, door goed te luisteren naar de wensen van de klant, door de jaren heen uitgebreid en geoptimaliseerd.

Omdat zowel klanten als collega-accountants al na het zien van een demonstratie enthousiast zijn, is AV Finance 24 voor iedereen beschikbaar. Het aantal gebruikers stijgt hard en de ervaringen zijn zeer positief te noemen.

 

 

Meer informatie of een demonstratie?
Neem contact op via 0294-750600 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Klik hier voor meer informatie over AV Finance 24.

 

 

 

20221121 133637 resized

Ervaringen van andere gebruikers:
Je bevindt je in goed gezelschap!

"Het gebruik van AV Finance 24 vergoot mijn productiviteit; ik bespaar zeker twee uur per week. Voordat ik bij de klant het terrein af rijd, is de factuur al verstuurd. Het betalen van facturen doe ik even tussendoor."
P.J. Nagel - Onderhoudsbedrijf

 "Speciaal voor het gebruik van AV Finance 24 ben ik naar een andere accountant overgestapt.
De App werkt super!"
C. van den Anker Loonwerken BV
 


"De App werkt, overal en altijd! Voor ons biedt de App ene prima oplossing voor financieel inzicht, facturatie en het doen van betalingen."
BVVL Bouman Visscher van Limbeek BV
Winkel Vastgoed Adviseurs

"Groot gebruikersgemak! De herhaalknop voor terugkerende facturen bespaart mij veel tijd. De App beschikt over veel handige functionaliteiten."
Singel & Partners BV - Organisatie Adviseurs

"Werkt super op mobiel, waardoor ik direct de factuur verstuur."
R. Methorst - Aannemer

"Overzichtelijk! AV Finance 24 biedt alle functies die ik nodig heb"
JvdN BV - ICT Adviseur

 

Neem contact op

Coster Accountants
Gein Noord 64
1391 HW  ABCOUDE

0294-750 600
info@costerabcoude.nl