Team

Maak kennis met het team van Coster Accountants

Aart Coster

Aart Coster is eigenaar en oprichter van Coster Accountants. Na een dienstverband van 7 jaar bij KPMG startte Aart in 1993 zijn eigen bedrijf. Na een voorspoedige start heeft hij in 1994 zijn kantoor gevestigd aan 't schoone Geyn, een bijzonder gebied vlakbij Amsterdam. Waarbij hij zich actief betrokken voelt en ook is, mede omdat hij in het pand naast het kantoor woont met zijn gezin.

Bij zijn klanten vervult hij vaak de rol van 'financiƫle huisarts' door zijn kennis verkregen via universitaire opleidingen als econoom, registeraccountant en registercontroller; aangevuld met regelmatige educatie en gecombineerd met ruim 25 jaar ervaring. Hij gaat het liefst een duurzame relatie aan met zijn klanten.

Velen zijn dan ook al meer dan 15 jaar klant bij Coster Accountants.

Misja Hermans

Misja Hermans is al 14 jaar als ervaren medewerker verbonden aan Coster Accountants. Hij blinkt erin uit om met behulp van de beschikbare software zo efficiƫnt mogelijk uw administratie te verwerken zonder erosie van kwaliteit. Bij veel administratieve processen en het samenstellen van uw jaardossier is hij actief betrokken. Hij legt daarmee een goede en vaktechnisch verantwoorde basis voor uw jaarrekening.

Aart Coster

Neem contact op

Coster Accountants
Gein Noord 64
1391 HW  ABCOUDE

0294-750 600
info@costerabcoude.nl