Team

Maak kennis met het team van Coster Accountants

Drs. Aart Coster - RA | RB | RC

Aart Coster is eigenaar en oprichter van Coster Accountants. Na een dienstverband van 7 jaar bij KPMG startte Aart in 1993 zijn eigen bedrijf. Na een voorspoedige start heeft hij in 1994 zijn kantoor gevestigd aan 't prachtige Geyn, een bijzonder gebied vlakbij Amsterdam. Zijn betrokkenheid bij Coster Accountants is groot, mede omdat hij samen met zijn gezin in het pand naast het kantoor woont. 

Bij zijn klanten vervult hij vaak de rol van 'financiĆ«le huisarts'. Zijn kennis heeft hij verkregen door universitaire opleidingen als econoom, registeraccountant en registercontroller, aangevuld met regelmatige educatie en gecombineerd met ruim 30 jaar ervaring. Hij gaat het liefst een duurzame en betrokken relatie aan met zijn klanten.

 

Velen zijn dan ook al meer dan 20 jaar klant bij Coster Accountants.

 

Misja Hermans

Misja Hermans is al 17 jaar als ervaren medewerker verbonden aan Coster Accountants. Hij blinkt erin uit om met behulp van de beschikbare software zo efficiƫnt mogelijk uw administratie te verwerken zonder erosie van kwaliteit. Bij veel administratieve processen en het samenstellen van uw jaardossier is hij actief betrokken. Hij legt daarmee een goede en vaktechnisch verantwoorde basis voor uw jaarrekening.

foto linkedin 4.0

Neem contact op

Coster Accountants
Gein Noord 64
1391 HW  ABCOUDE

0294-750 600
info@costerabcoude.nl